top of page
Diensten

Met wat kunnen wij u van dienst zijn?

Onze hoofdactiviteit is en blijft uiteraard het technische tekenwerk! Maar soms komt er ook wel wat meer bij kijken. Daarom staan wij onze klanten ook bij met een aantal bijkomende diensten. Handig!​

  • 3D Printing. Conceptworks beschikt over een eigen 3D printer voor het maken van prototypes of kleine productie oplages. Dit kan zowel in diverse kunststoffen als andere materialen. Snel iets laten printen bij ons is dus zeker mogelijk! Conceptworks werkt ook regelmatig samen met gespecialiseerde bedrijven die 3D-printen als hoofdactiviteit hebben. Wij maken dan ook gebruik van hun vak- en materiaalkennis om de door ons getekende modellen te laten printen met het juiste materiaal! Dus wat we zelf niet kunnen printen, besteden we uit!

  • Productie van onderdelen / assemblages. Wij kunnen voor u ook alle onderdelen laten produceren en deze assembleren. Van draai- en freeswerk tot las- en plooiwerken! Niets is ons teveel. Wij kennen een heleboel specialisten waar wij regelmatig mee samenwerken!

  • Opmeten ter plaatse. Voor diverse projecten in de machinebouw / gevelbouw gaan wij regelmatig ter plaatse situaties gaan opmeten om deze later in kaart te brengen. Sinds 2021 beschikken wij over een 3D meetstation / totaalstation waadoor de opmetingen zeer juist zijn en onmiddelijk digitaal worden opgebouwd tijdens het meten. Vervolgens wordt dit geïmporteerd in het tekenpakket (exports mogelijk naar diverse formaten). U kan Conceptworks dus ook inschakelen voor een opmeting, al dan niet met bijhorend tekenwerk!

 

  • Stralen van kleine onderdelen: vele bestaande onderdelen verdienen eerst een grondige poetsbeurt alvorens precies opgemeten en aangepast te kunnen worden. Daarom kunnen wij onderdelen in de werkplaats ook stralen (stralen met glasparel, speedblast en aluminium oxide, afhankelijk van het gewenste resultaat). Afmetingen cabine: 680 x 450 x 430 mm.

  • Ultrasoon reiningen van onderdelen. Het vuil kan zich nestelen in de kleinste hoeken, kanten, buisjes... zelfs tot de werking van het geheel in het gedrang komt. Kleine onderdelen kunnen wij desgevallend ook ultrasoon reinigen tot ze er terug als vanouds uit zien. Max. afmetingen van de onderdelen: 270 x 130 x 130 mm.

  • Print- en plotservice. Conceptworks kan voor u alle plannen afdrukken (A4 - A3) en plotten op A0, A1, A2 -formaten (max. papierbreedte 940mm, alle lengtes mogelijk). Technische folders laten binden of drukken? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn! Wij leveren indien gewenst de te drukken documenten aan met de nodige snijlijnen voor de drukkerij. Wij werken samen met een drukkerij om alles te laten drukken en bundelen indien gewenst!

 

Wenst u gebruik te maken van één van bovenstaande diensten? Aarzel niet om ons te contacteren voor gedetailleerde info of prijsvraag!

Zoom70_LRBT_17.jpg
bottom of page